Fra 700 kr.

Luksus manicure og pedicure

Luksus manicure og pedicure

Fra 700 kr.

I alt 12 lokationer

Det er nemt og sikkert at booke en luksus neglebehandling. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Luksus manicure og pedicure

I alt 12 lokationer

Det er nemt og sikkert at booke en luksus neglebehandling. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Luksus manicure og pedicure

Neglebehandling

Nyd en skøn og lækker luksuriøs manicure og pedicure. Du får de blødeste og mest velplejede hænder og fødder. Behandlingen kan varierere fra sted til sted. Hænderne og fødderne masseres og tilføres fugt. Afslutningsvis lakeres neglene på den smukkeste måde, akkurat efter dine ønsker!

Forkæl dig selv

Forkæl dig selv (eller en du holder af) og få plejet dine negle med en lækker manicure og pedicure. En manicure og pedicure behandling består i, at negle på hænder og fødder får en dejlig wellness - og lækker - luksus-behandling.

Luksuriøs behandling

Tag en pause fra hverdagen - et par timer - med en luksuriøs manicure og pedicure hos udvalgte steder i Danmark. Mærk og se forskellen med denne luksuriøse behandling af dine fødder og hænder - det er ren luksus for dine hænder og fødder. Oplevelsen gælder for 1 person.

Lakering af negle

Dine hænder og negle bliver som aldrig før - lækre, bløde og ikke mindst flotte. Når din hænder og fødder er blevet masseret og har fået tilført fugt, får du dem lakeret. Er du til foreårets, sommerens, efterårets eller vinterens farver?

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris