Fra 995 kr.

Eyelash extensions

Eyelash extensions - hår og negle

Fra 995 kr.

I alt 7 lokationer

Det er nemt og sikkert at booke vippeforlængning. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Eyelash extensions - hår og negle

I alt 7 lokationer

Det er nemt og sikkert at booke vippeforlængning. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Eyelash extensions

Vippeforlængning

Ønsker du længere og fyldige vipper? Få Bambiøjne med vippeforlængning og slip for besværet med mascaren. Eyelash extensions er en naturlig og skånsom måde, at få længere og smukke vipper. Valget af farve på vipperne og længden skræddersys ud fra dine egne vipper, behov og ønsker.

Slip for mascaren

Få lange flotte og naturlige vipper med eyelash extensions, og slip for bøvlet med en mascara hver dag. Mens du slapper af eller tager en bette lur, påsættes vipperne enkeltvis- helt ud fra dine egne behov og ønsker.

Bambiøjne

Denne behandling er for alle, uanset om du har korte skrøbelige- eller lange tykke vipper. Få opfyldt dine drømme om Bambiøjne og smukke, fyldige vipper med et naturligt look. Med Eyelash extensions får du nøjsomt limet enkelte hår på dine egne vipper, et hår ad gange. Du får et helt naturligt resultat!

For alle kvinder

Oplevelsen er for alle kvinder - og mænd - der ønsker elegante, fyldige og naturlige vipper med et naturligt resultat! Behandlingen og påsætningen af eyelash extensions er yderst afslappende, mens du ligger på ryggen i behandlingsstolen.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris