Fra 5.490 kr.

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort | Velvære og forkælelse
3 omtaler
4.3/5

Fra 5.490 kr.

Fyn

Vornæs Skovvej 14, Svendborg

Det er nemt og sikkert at booke et wellness ophold hos Thorséng Nature Resort. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort | Velvære og forkælelse
3 omtaler
4.3/5

Fra 5.490 kr.

Fyn

Vornæs Skovvej 14, Svendborg

Det er nemt og sikkert at booke et wellness ophold hos Thorséng Nature Resort. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

3 omtaler
4.3/5

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

Unik perle i det sydfynske

Thorséng Nature Resort på Vornæs Skovvej er en unik perle i det sydfynske øhav. På Thorséng Nature Resort kan I komme og overnatte i enten svævende telte i træerne eller luksustelte mod havet og få mulighed for at gå i sauna, anvende varmvandsbassinet og få massage i det nærliggende Gymnastikhuset. Som noget helt særligt inkluderer opholdet også all-inclusive økologisk cuisine.

Luxury Suites glampingtelt

Hos Thorséng Nature Resort kan man virkelig finde et åndehul, for her er strand, eng, skov og wellness samlet på ét sted. Tag på wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort sammen med dit hjertes udkårne, en god ven eller veninde og nyd et vidunderligt ophold fyldt med afslapning og forkælelse i den skønne danske natur. Overnat midt i naturen i en komfortabel seng i et Luxury Suites glampingtelt, som er udstyret med senge, puder og linned.

Økologisk anti-inflamatorisk cuisine

Der er ingen fugtige soveposer, halvflade luftmadrasser eller regn, som drypper ind fra oven. Her får man dén luksus, som man kender fra de lækre hoteller – bare ude i naturen. Hele opholdet er all-inclusive med 100% økologisk anti-inflamatorisk cuisine, hvilket inkluderer morgenmad, frokost, kaffe & kage samt aftensmad. Glæd dig til luksus og selvforkælelse i Thorséngs wellnessfaciliteter, og få en gastronomisk smagsoplevelse.

Pause fra hverdagen

Tag en pause fra hverdagen, og nyd total afslapning på et dejligt wellness ophold midt i naturen. Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer 1 overnatning, all-inclusive med 100% økologisk anti-inflamatorisk cuisine. På Thorséng Nature Resort har i også adgang til wellness faciliteter som sauna, dampbad, varmtvandsbassin samt privat strand med badebro.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris