Fra 2.600 kr.

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Spaophold på Kurhotel Skodsborg | Kontakts os
784 omtaler
4.4/5

Fra 2.600 kr.

Sjælland

Skodsborg Strandvej 139, Skodsborg

Det er nemt og sikkert at booke et wellness ophold på Kurhotel Skodsborg. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Spaophold på Kurhotel Skodsborg | Kontakts os
784 omtaler
4.4/5

Fra 2.600 kr.

Sjælland

Skodsborg Strandvej 139, Skodsborg

Det er nemt og sikkert at booke et wellness ophold på Kurhotel Skodsborg. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

3 omtaler
4.5/5

Spaophold på Kurhotel Skodsborg​

Internationalt kurhotel

Skodsborg Kurhotel er et internationalt kurhotel baseret på de enkle nordiske traditioner, hvor natur, historie og skønhed smelter sammen med viden, passion og innovation. Målet er at opfylde dine ønsker, så du kan slappe af, lade op og vende hjem med en helt ny og frisk energi. Her kan du booke dig til den ultimative kur- og spa-oplevelse. Der er rig mulighed for, at du desuden kan nyde den smukke arkitektur.

Labyrintisk spaeventyr

Få følelsen af at være på et labyrintisk spa-eventyr. De små rum består af saunaer, dampbade og bassiner, der hver især er byder på forskellige temperaturer og temaer. Det er ren nydelse og forkælelse at træde ind i spaeventyret - du får varme dampe, der dufter af mynte eller af træ og skov!

Brasserie Carl

På Brasserie Carl hylder det gode liv. I de smukke og hyggelige omgivelser er der både plads til et godt hverdagsmåltid og romantiske middage. Inviter dit hjertes udkårne/eller en god veninde med på eventyr hos Kurhotel Skodsborg, hvor I får et vidunderligt op og en gastronomisk oplevelse med en 3-retters menu i Brasserie Carl. I kan glæde jer til de velsmagende brasserie-klassikere og lækre retter!

Ro og spa

Tag en pause fra hverdagen, få fornyet energi og nyd total afslapning på Skodsborg spa, hvor det emner af ro og spa. Det romantiske spaophold på Skordsborg Kurhotel gælder for 2 personer og inkluderer 1 overnatning, morgenmad, 3-retters middag samt adgang til spa-området.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris