Fra 2.799 kr.

Deluxe ophold på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad - DELUXE
2.930 omtaler
4.5/5

Fra 2.799 kr.

Ystad, Sverige

Saltsjöbadsvägen 15

Det er nemt og sikkert at booke et wellness ophold på Ystad Saltsjöbad. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Ystad Saltsjöbad - DELUXE
2.930 omtaler
4.5/5

Fra 2.799 kr.

Ystad, Sverige

Saltsjöbadsvägen 15​

Det er nemt og sikkert at booke et wellness ophold på Ystad Saltsjöbad. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

2.930 omtaler
4.5/5

Deluxe ophold på Ystad Saltsjöbad​

Wellness ophold

Ystad Saltsjöbad er wellness-verdens svar på NOMA - det er toppen af poppen indenfor luksuselriøse spa- og wellness ophold! Omgivelserne er i gennemført New Port stil og indeholder en fuldt udrustet spa-afdeling. Ystad Saltsjöbad ligger eksklusivt med havet i forhaven og få meter fra den hvide brede sandstrand. Duften af saltvand blander sig utrolig godt med den lyse maritime indretning!

Deluxe wellness ophold

Et romantisk ophold på Ystad Saltsjöbad er noget mange danskere er vilde med. Inviter dit hjertes udkårne/eller gode veninde med på et luksuriøs, deluxe wellness ophold. Nyd et uforskammet lækket ophold fyldt med afslapning og selvforkælelse på skønne Ystad Saltsjöbad ved Skånes smukke kyst.

Magisk oplevelse

I kan se frem til at gå lange, forfriskende gåture langs kysten samt dase på hotellet med en god bog. Hotellets spa er yderst stilfuldt (og lækkert), og havudsigten fra afslapningsområdet er intet mindre end magisk. I spaen finder du blandt andet swimmingpool, jacuzzi, sauna og adskillige spabehandlinger. I kan glæde jer til at iføre jer de blødeste badekåber og de komfortable tøfler – spalivet venter forude!

Eksklusivitet og elegance

Tag en pause fra hverdagen, og nyd total afslapning på et skønt og dejligt wellness hotel. Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer 1 overnatning, en delikat morgenmadsbuffet, 3-retters middag samt adgang til spaherlighederne, som oser af eksklusivitet og elegance!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris