Fra 2.350 kr.

Wellness ophold på Ystad Saltsjöbad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad | Velvære og forkælelse
2.930 omtaler
4.5/5

Fra 2.350 kr.

Ystad, Sverige

Saltsjöbadsvägen 15

Det er nemt og sikkert at booke et spaophold på Ystad Saltsjöbad. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad | Velvære og forkælelse
2.930 omtaler
4.5/5

Fra 2.350 kr.

Ystad, Sverige

Saltsjöbadsvägen 15​

Det er nemt og sikkert at booke et spaophold på Ystad Saltsjöbad. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

2.930 omtaler
4.5/5

Wellness ophold på Ystad Saltsjöbad

Spa- og wellness hotel

Lad jer forkæle og forføres på et af Sveriges absolutte skønneste spa- og wellness hoteller, Ystad Saltsjöbad. Nu kan I opleve, hvad ægte svensk luksus består af. På Ystad Saltsjöbad kommer I tilmed langt væk fra dagligdagens stress og jag, hvor I kan nyde et vidunderligt spaophold fyldt med afslapning og forkælelse på det skønne med fri adgang til spa-området! Grib muligheden for et luksus ophold med spa og wellness!

Høj standard

Hotellet er kendt for sin høje standard, hvor gæsterne får en ægte gastronomioplevelse. Det sydsvenske spahotel ligger under en times kørsel fra København. Her er der udsigt over havet, en af Nordens lækreste spa-afdelinger, flere restauranter og iskolde cocktails!

Inviter én med

Leder du og dit hjertes udkårne/eller gode veninde efter et luksus wellnessophold, hvor i rigtigt kan koble fra efter en hektisk uge? Så skal I tage turen til Ystad Saltsjöbad i Sverige, hvor I rigtigt kan nyde et ophold med 1 overnatning for 2 personer. Brug nogle timer i det anmelderoste spa-område, efterfulgt af afslapning i loungeområdet, hvor du kan nyde udsigten over Øresund, mens ilden knitrer i pejsen.

Overnatning og morgenmad

Tag en pause fra jeres travle hverdag, og nyd total afslapning på et dejligt ophold på Ystad Saltsjöbad. Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer 1 overnatning, lækker morgenmad samt adgang til hele spa-området. Der er rig med muligheder for afslapning og selvforkælelse på spa hotellet med spa og wellness!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris