Fra 1.900 kr.

Tantra massage for mænd

Tantra Massage for mænd
50 omtaler
4.7/5

Fra 1.900 kr.

Sjælland

Tantra Templet, Bagsværd

Det er nemt og sikkert at booke en tantra behandling for mænd. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Tantra Massage for mænd
50 omtaler
4.7/5

Fra 1.900 kr.

Sjælland

Tantra Templet, Bagsværd

Det er nemt og sikkert at booke en tantra behandling for mænd. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

50 omtaler
4.7/5

Tantra massage for mænd​

Tantra massage

Opnå mere ud af din seksualitet med tantra massage for mænd, som er en ældgammel visdom fra Østen. Tantrisk massage byder på læren om energierne i livet, kærligheden og seksualiteten. Tantra massage kan ikke sammenlignes med seksuel massage. Din massør bruger lange strøg og blide berøringer til at fjerne blokeringer og åbne din krop og sind op for mere nydelse, nærvær og seksuel energi.

Tantrisk cocktail

Ved tantra behandlinger er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af nydelse og ekstase. Der er fuld opmærksomhed på selve vejen hen imod nydelse og ikke selve målet. Man kan kalde tantrisk massage for en kraftfuld cocktail af yoga, meditation og sex med fokus på at være til stede i nuet med alle sanser åbne!

Fantastisk kropsoplevelse

Du får en fantastisk kropsoplevelse med tantra massage, der giver et følelsesmæssigt overskud, du kan bruge fremover i dit seksualliv. Du er nøgen under tantra massagen, men kønsdelene vil ikke blive berørt. Din kvindelige massør (eller massører) er iført trusser. Tillid er vigtig, derfor tager I en indledende samtale før selve massagen. Opnå større livsenergi med en tantra behandling for mænd!

Sensuel form

Tantra behandlinger er i bund og grund en sensuel og mere sanselig form for massage, så du kan åbne mere op for dit sind og seksuel energi. Det er vigtigt at huske på, at det er en behandling med bevidste berøringer, fuldstændig på linje med andre behandlinger. Ved tantrisk massage, åbner man op for nogle energier, som man normalt ikke er gode til at lukke op for!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris