Fra 599 kr.

Japansk Lifting

Japansk Lifting | Behandling

Fra 599 kr.

Jylland, Fyn og Sjælland

I alt 7 lokationer​

Det er nemt og sikkert at booke en behandling med Japansk Lifting. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Japansk Lifting | Behandling

Jylland, Fyn og Sjælland

I alt 7 lokationer

Det er nemt og sikkert at booke en behandling med Japansk Lifting. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Japansk Lifting

Ansigtsbehandling

Bekæmp rynker i ansigtet, ældning og poser under øjnene med denne lækre og afslappende behandling. Japansk lifting er en ansigtsbehandlingsteknik, der hjælper på de ydre tegn, som vi alle begynder at kunne se i takt med at årene går.

Forebyg de aldrende tegn

Behandlingen er perfekt til dig, som ønsker at forebygge de aldrende tegn, uden brug af kirurgiske indgreb eller behandling med brug af giftstoffer. Japansk Lifting gør brug af en blanding af dybdemassage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage af ansigtet. Når muskler, bindevæv og hud er blevet bearbejdet og opvarmet, afkøles og næres ansigtet med et fugtgivende serum, øjencreme og ansigtscreme.

Naturlig opløftning

Få ungdoms looket tilbage eller forebyg de aldrende tegn i dit ansigt med en naturlig opløftning og ansigtsbehandling. Behandlingen er en naturlig opløftning, som stimulere hele kroppen og forbedre dit generelle velvære.

Ren forkælelse

Ansigtsbehandlingen gælder for 1 person og kan indløses hos en række partnere forskellige steder i landet. Giv denne lækre behandling til et familiemedlem, ven eller veninde, som du synes fortjener en opløftning i hverdagen. Du kan selvfølgelig også forkæle dig selv, dit ansigt og din velvære!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris