Fra 699 kr.

Biopeeling

Biopeeling

Fra 699 kr.

Sjælland

Clinique De Prairie, Frederiksberg og Relax Massage, Køge

Det er nemt og sikkert at booke biopeeling. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Biopeeling

Sjælland

Clinique De Prairie, Frederiksberg og Relax Massage, Køge

Det er nemt og sikkert at booke biopeeling. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Biopeeling

Abrahydri

Døjer du med problemhud, pigmentforandringer eller ar efter akne? Nyd en behandling, der har en utrolig virkning på din hud. Abrahydri er en metode indenfor hudslibning, der sørger for en nænsom slibning og opstramning af huden med utrolige resultater ved bl.a. linjer, rynker, slap hud, ar efter acne og andre skader i huden.

Se og mærk synlige resultater

Med biopeeling ser du og mærker synlige resultater med det samme – huden fremstår fornyet, babyblød og gennemfugtet. Biopeeling renser hudcellerne for affaldsstoffer, bakterier og virus. Derfor er den særdeles velegnet til behandling af problemhud!

Biologisk peeling

Tag en 1 times pause fra hverdagen med en biologisk Peeling på en skønhedsklinik. Din hud afrenses for snavs og makeup, hvorefter dine døde hudceller løsnes med en biologisk peeling med to forskellige slags peelingcreme. Biopeeling er nøglen til en stærk, sund hud og behandling af ar fra bumser og acne med utrolige resultater.

Skånsom behandling

Biopeeling er en yderst skånsom behandling, da den hverken indebærer brug af usund kemi eller slibning. Behandlingen gør hverken ondt og der er ingen rødme, hævelse eller irritation efterfølgende.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris