Fra 2.200 kr.

Tantra massage for kvinder

Tantra Massage for kvinder

Fra 2.200 kr.

Sjælland

Tantra Templet, Bagsværd eller Ny Krop, Frederiksberg

Det er nemt og sikkert at booke tantra massage for kvinder. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Tantra Massage for kvinder

Sjælland

Tantra Templet, Bagsværd eller Ny Krop, Frederiksberg

Det er nemt og sikkert at booke tantra massage for kvinder. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Tantra massage for kvinder​

Foryngende oplevelse

Læg dit tilbage og opnå større livsenergi og få mere ud af din seksualitet med tantra massage . Tantra behandlingen er dybt afslappende, foryngende og en helende oplevelse. Din massør - mand eller kvinde - bruger lange strøg og blide berøringer, der hjælper din krop og sjæl med at åbne mere op for nydelse og nærvær i dit erotiske liv.

En tantrisk oplevelse

En tantrisk massage er en hyldest og en kærlighedserklæring til kroppen. Ved tantra massage er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af nydelse og ekstase. Der er fuld opmærksomhed på selve vejen hen imod nydelse og ikke selve målet. Man kunne kalde det for en kraftfuld cocktail af yoga!

Skøn kropsoplevelse

Få en dybt afslappende, tilfredsstillende og helende oplevelse. Tag 3 times pause fra hverdagen med tantra massage. Du får en skøn kropslevelse, der giver et stor følelsesmæssigt overskud, som du fremover kan bruge i dit seksualliv. Du er nøgen under tantra behandlingen, mens din massør vil være iført shots. Der foregår selvfølgelig intet seksuelt.

Sensuel massage

Tantra massage er i bund og grund en sensuel og mere sanselig form for massage - end "normaliseret" massage former -, men det er vigtigt at huske på, at det er en behandling, fuldstændig på linje med andre behandlinger. Tantrisk massage er en invitation ned i kroppen og ud af hovedet.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris