Fra 350 kr.

Spadag hos Lübker

SpaDag hos Lübker
3 omtaler
5/5

Fra 350 kr.

Jylland

Lübker Alle 123, Nimtofte

Det er nemt og sikkert at booke en spadag. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

SpaDag hos Lübker
3 omtaler
5/5

Fra 350 kr.

Jylland

Lübker Alle 123, Nimtofte

Det er nemt og sikkert at booke en spadag. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

3 omtaler
5/5

Spadag hos Lübker​

Træk stikket et par timer

Gør din spadag til noget ekstra særligt. Er du til det varme, dampende bad, rygende hede saunature eller iskolde gys, hvor du kan gå helt offline? Inviter en du har kært med på spadag hos Lübker, og kobl helt fra! Er du klar til at trække stikket til omverdenen et par timer og nyde livet?

Wellness oplevelse

Med denne wellnessoplevelse, får du, eller en heldig gavemodtager, muligheden for at tilbringe en forrygende spadag hos Lübker Square i deres store wellness-center. Træd ind i en verden af velvære og oplev fornyet energi og mentalt overskud.

Genfind balancen

Forlad hverdagens stress og forkæl dig selv med en wellness oplevelse i Lübker Spa. Her træder du ind i en behagelig verden af ro og velvære, der lader dig slippe spændingerne fra hverdagens hektiske løb - her er der ingen støj og ingen deadlines - og genfinde balancen.

Oplevelsen

Træd ind i en agenda, hvor det eneste på dagsordenen er, dit velvære. Nyd total afslapning et par timer med en dejlig spadag hos Lübker. Du får entré til Lübkers wellnesscenter med spa og fitness. Der bliver stillet badekåbe og badehåndklæde til rådighed.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris