Fra 695 kr.

Floating for 2 hos Pause Recovery Studio

Floating for 2 hos pause recovery studio
31 omtaler
4.8/5

Fra 695 kr.

Jylland

Frederiks Plads 28, Aarhus C

Det er nemt og sikkert at booke floating for 2 hos Pause Recovery Studio. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Floating for 2 hos pause recovery studio
31 omtaler
4.8/5

Fra 695 kr.

Jylland

Frederiks Plads 28, Aarhus C

Det er nemt og sikkert at booke floating for to hos Pause Recovery Studio. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

31 omtaler
4.8/5

Floating for 2 hos Pause Recovery Studio

Flyd vægtløs

Forestil dig at du har vægtløs og fuldstændig afslappet? Det er hverken for varmt eller for koldt. Det er den perfekte temperatur. Og du er bare. Dette er lige præcis, hvad floating er. Floating foregår ved, at du flyder i en tank med kropstempereret vand, der er blandet med 30 procent epsom-salt. Det er det høje saltindhold, der får dig til at flyde, mens du slapper af.

Fysisk og mental helbredelse

Flotation therapy foregår ved, at du lægger dig i en tank med rent, klart vand i dit eget helt private rum. I løbet af kort tid bringer floating dig i fuldkommen balance i vandet. Den bedste og mest restituerende effekt opnår du i stilhed og total mørke. Efter 60 minutters floating vil du opleve, at du føler dig udhvilet og fuld af energi.

Pause Recovery Studio

Leder du og din partner eller gode veninde efter et luksuriøs dag med afslapning, hvor i rigtigt kan koble fra efter en hektisk uge? Så prøv floating for 2 hos Pause Recovery Studio. I Pause Recovery Studios wellness oase i hjertet af Aarhus finder du ro, gæstfrihed og afslapning, der giver dig mulighed for at få et ekstra skud velvære i en travl hverdag.

Prøv floating sammen

Prøv floating sammen med en, du holder af. Vælg floating for 2 og del din float-oplevelse med en ven eller kæreste. Par floating er afslappende og intens wellness, hvor I flyder side om side i det kropstempererede og saltmættede vand. I skal ikke medbringe noget selv til jeres floating for 2. I møder blot op til oplevelsen, resten sørger Pause Recovery Studio for.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris