Fra 3.996 kr.

Suite med egen spa på Skrøbelev Gods

Suite med egen spa og ophold på Skrøbelev Gods
318 omtaler
4.1/5

Fra 3.996 kr.

Fyn

Skrøbelev Gods, Rudkøbing

Det er nemt og sikkert at booke et ophold på Skrøbelev Gods. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Suite med egen spa og ophold på Skrøbelev Gods
318 omtaler
4.1/5

Fra 3.996 kr.

Fyn

Skrøbelev Gods, Rudkøbing

Det er nemt og sikkert at booke et ophold på Skrøbelev Gods. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

318 omtaler
4.1/5

Suite med egen spa på Skrøbelev Gods​

Romantisk og afslappende ophold

Tag på et romantisk og afslappende ophold på Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav. Start opholdet ud med en spændende rundvisning på godset med historien om Langelands sidste hængning i 1834 og bliv fortryllet af en magisk og kulinarisk oplevelse med en 4-retters romantisk middag - lovet på sæsonens bedste lokale råvarer.

Nyd tosomheden​

Skrøbelev Gods er der både voldgrav, påfugle i haven, ild i pejsen og elegante, autentiske stuer. Hvert værelse har senge med kvalitetsmadrasser og er smagfuldt indrettet med gardiner og smukke møbler. Der er rig mulighed for at skrue op for selvforkælelsen og nyde tosomheden på det romantiske ophold med en 4-retters gourmetmiddag og egen spa på værelset.

En fuldbyrdet oplevelse​

Tag din partner under armen og nyd en suite med egen spa på Skrøbelev Gods. Godset har bevaret sin adelige indretning og elegante atmosfære med stemningsfyldte stuer og suiter med egen spa. Bliv stimuleret af det perfekte ophold med spa og en 4-retters gourmetmenu. På Skrøbelob Gods er I sikre på den bedste oplevelse!

Glæd jer til..​

Det sydfynske øhav byder på mange smukke og romantiske oplevelser, og Langeland er bestemt ingen undtagelse. Fra det smukke Skrøbelev Gods er der kun 3 kilometer til havet og den gamle købmandsstad, Rudkøbing, med bindingsværksbygninger, stråtækte huse og brostensbelagte gader.​

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris