Fra 1.999 kr.

3-dages miniferie på Comwell Hotels

3-dages miniferie på Comwell Hotels

Fra 1.999 kr.

Jylland, Fyn og Sjælland

Valgfri Comwell Hotel (i alt 7 lokationer)​

Det er nemt og sikkert at booke en miniferie på Comwell Hotels. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

3-dages miniferie på Comwell Hotels

Jylland, Fyn og Sjælland

Valgfri Comwell Hotel (i alt 7 lokationer)

Det er nemt og sikkert at booke en miniferie på Comwell Hotels. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

3-dages miniferie på Comwell Hotels

Comwell Hotels

Hvem kunne godt tænke sig en hyggelig, lækker og afslappende miniferie? Forkæl dig selv eller en du holder af med en 3-dags miniferie på et Comwell Hotel. Comwell hotellerne ligger midt i den skønne danske natur og tæt på kulturen, så der er masser af muligheder for afslapning og spændende oplevelser, afslapning og gode stunder!

Miniferie

På en miniferie får du tid til rigtigt at slappe af og slippe hverdagen lidt længere. Med opholdet får du to overnatninger i et dejligt værelse og begge aftener får I en 3-retters middag eller buffet af sæsonens friske råvarer, sammensat af køkkenchefen, som I kan nyde i hotellets restaurant.

Inkl. middag og morgenmad

Med dette gavekort kan du og din partner, bedste veninde eller ven tage på miniferie på en række udvalgte Comwell hoteller i Danmark. I får 3 dage med 2 overnatninger for 2 personer inkl. morgenmad samt en middag eller buffet efter køkkenchefens valg. Hver morgen kan I se frem til den velkendte store morgenbuffet.

En pause fra hverdagen

Drømmer du om en miniferie eller weekendtur, hvor du kan nyde en pause fra hverdagens stress og jag? Med et ophold hos Comwell Hotels er mulighederne mange – uanset om det er et getaway med familie, børn og baby, med din bedste ven eller veninde eller med din kæreste.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris