Fra 2.399 kr.

Solnedgang og stjerner

Solnedgang og stjerner​
97 omtaler
4.6/5

Fra 2.399 kr.

Fyn

Tiendegaarden, Borre

Det er nemt og sikkert at booke et ophold med soldnedgang, stjerner og stearinglys. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Solnedgang og stjerner​
97 omtaler
4.6/5

Fra 2.399 kr.

Fyn

Tiendegaarden, Borre

Det er nemt og sikkert at booke et ophold med soldnedgang, stjerner og stearinglys. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

97 omtaler
4.6/5

Solnedgang og stjerner​

Romantisk ophold på Møn

Tag på et skønt romantisk ophold for to på Møn med solnedgang og stjerner. Ideelt for alle par med hang til hygge, romantik og smuk natur. Vælg mellem en eller to overnatninger. I får et pragtfulgt ophold med et herligt pusterum og mulighed for at møde Møns skønne natur.

Dark-Sky-liggestole

Benyt de udendørs Dark-Sky-Liggestole – lån en sovepose eller tag din egen med. Nyd den særlig smukke stjernehimmel over Møn, hvor man på grund af den ringe lysforurening kan se 5000 stjerner med det blotte øje!

Smuk slægtsgård

Midt i Møns natur tæt ved skov og stand finder I en gammel, men smuk slægtsgård, hvor i kan få en pause fra byens hektiske liv. I får et dobbeltværelse med eget toilet og adgang til tekøkken. Når i ankommer er der en let anretning med 2 slags ost, pølse/pålæg, brød og en flaske vin!

Skøn gave for par

Dette ophold med solnedgang, stjerner og stearinlys er virkelig skøn gave for par i alle aldre til både Valentins Dag, som bryllupsgave, som sølvbryllupsgave eller for jer, der bare gerne vil nyde hinanden og naturen i fred og ro.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris