Fra 2.995 kr.

Overnatning i brudesuiten med egen jacuzzi

Overnatning i brudesuiten med egen jacuzzi
318 omtaler
4.1/5

Fra 2.995 kr.

Fyn

Skrøbelev Gods, Rudkøbing

Det er nemt og sikkert at booke et ophold på Skrøbelev Gods. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Overnatning i brudesuiten med egen jacuzzi
318 omtaler
4.1/5

Fra 2.995 kr.

Fyn

Skrøbelev God, Rudkøbing

Det er nemt og sikkert at booke et ophold på Skrøbelev Gods. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

318 omtaler
4.1/5

Overnatning i brudesuiten med egen jacuzzi​

Prægtig brudesuite

Overnat i en stor prægtig brudesuite, med blomster, frugt og en flaske champagne på køl hos Skrøbelev Gods. Til suiten hører et fantastisk en-suite badeværelse med jacuzzi. Godset på Langeland har 2 ekstra allergivenlige og handicapvenlige suiter. Dette er den ideelle mulighed for at give din elskede en gave at glæde sig til!

Nyd tosomheden

Skrøbelev Gods er der både voldgrav, påfugle i haven, ild i pejsen og elegante, autentiske stuer. Hvert værelse har senge med kvalitetsmadrasser og er smagfuldt indrettet med gardiner og smukke møbler. Der er rig mulighed for at skrue op for selvforkælelsen og nyde tosomheden på det romantiske ophold med en 4-retters gourmetmiddag og stearinlys på værelset.

Romantisk ophold

I får et yderst romantisk ophold med en overnatning i brudesuiten med egen jacuzzi. Sæt jer godt til rette i det boblende vand, nyd en køl flaske champagne og lækker frugt. Alt sammen for at give dit romantiske ophold en afslappet og helt uovertruffen imødekommenhed og charme. Nyd et romantisk ophold på Skrøbelev Gods.

Glæd jer til..​

Det sydfynske øhav byder på mange smukke og romantiske oplevelser, og Langeland er bestemt ingen undtagelse. Fra det smukke Skrøbelev Gods er der kun 3 kilometer til havet og den gamle købmandsstad, Rudkøbing, med bindingsværksbygninger, stråtækte huse og brostensbelagte gader.​

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris