Fra 2.996 kr.

Ophold på Skrøbelev Gods

Suite med egen spa og ophold på Skrøbelev Gods
318 omtaler
4.1/5

Fra 2.996 kr.

Fyn

Skrøbelev Gods, Rudkøbing

Det er nemt og sikkert at booke et ophold på Skrøbelev Gods. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Suite med egen spa og ophold på Skrøbelev Gods
318 omtaler
4.1/5

Fra 2.996 kr.

Fyn

Skrøbelev Gods, Rudkøbing

Det er nemt og sikkert at booke et ophold på Skrøbelev Gods. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

318 omtaler
4.1/5

Ophold på Skrøbelev Gods​

Unikt ophold

Tag på et helt fantastisk og romantisk ophold på godset i Rudkøbing med din partner, ven eller veninde. Her mødes romantik, afslapning og gourmet for at danne rammerne om et unikt ophold. I vil være i fokus under hele opholdet og blive forkælet med eftermiddagskaffe og kage, champagne og en 4-retters gourmetmenu. Nyd opholdet i smukke rammer!

Nyd tosomheden

Skrøbelev Gods er der både voldgrav, påfugle i haven, ild i pejsen og elegante, autentiske stuer. Hvert værelse har senge med kvalitetsmadrasser og er smagfuldt indrettet med gardiner og smukke møbler. Der er rig mulighed for at skrue op for selvforkælelsen og nyde tosomheden på det romantiske ophold med en 4-retters gourmetmiddag og stearinlys på værelset.

En fuldbyrdet oplevelse

I er sikret et fantastisk ophold med 1 overnatning for 2 personer i romantiske rammer. Nyd en aperitif eller champagne, 4-retters gourmetmenu tilberedt af chefkokken og en rundvisning på godset, hvor I kan høre historien om Landelands sidste hængning i 1833. Næste morgen kan i nyde en morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt.

Glæd jer til..

Det sydfynske øhav byder på mange smukke og romantiske oplevelser, og Langeland er bestemt ingen undtagelse. Fra det smukke Skrøbelev Gods er der kun 3 kilometer til havet og den gamle købmandsstad, Rudkøbing, med bindingsværksbygninger, stråtækte huse og brostensbelagte gader.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris