Fra 799 kr.

Ophold i Danmark for 2 personer

Ophold i Danmark for 2

Fra 799 kr.

Jylland, Fyn og Sjælland

Bed and breakfast sted (i alt 42 lokationer)

Det er nemt og sikkert at booke et ophold for 2 personer. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Ophold i Danmark for 2

Jylland, Fyn og Sjælland

Bed and breakfast sted (i alt 42 lokationer)

Det er nemt og sikkert at booke et ophold for 2 personer. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Ophold i Danmark for 2 personer​

Bed & Breakfast

For alle der elsker hyggelige ophold på interessante steder i Danmark! Kom lidt væk hjemmefra og nyd hinandens selskab med et ophold på et hyggeligt bed and breakfast sted i Danmark. Værten venter kun på jer med store åbne arme. Træd i dine bedste travesko, og tag en tur i skoven, mærk sandet under skoene på stranden eller få en dejlig kop kaffe på stedets hyggelige veranda.

Hygge og afslapning

I bestemmer helt selv hvad tiden skal bruges på – og hvem den skal tilbringes med –, men uanset hvad, så venter der hygge og afslapning forude. Et ophold i Danmark for 2 personer er den perfekte gave til jer selv, eller til parret som fortjener et skønt og afslappende afbræk fra hverdagen og muligheden for at komme hinanden nært omringet af skøn natur.

Kom ned i gear

Ta' på et lækkert, afslappende og hyggeligt ophold i Danmark for 2 personer, hvor I kommer helt ned i gear og oplever den uformelle stemning! I får 1 overnatning på et valgfrit bed and breakfast i Danmark og lækker morgenmad. Sæt lidt kulør på tilværelsen og krydre miniferien med et ophold, hvor der er tid til hinanden - i rolige omgivelser.

Ophold i Danmark

Har I brug for et lille afbræk fra en travl og hektisk hverdag, men kan ikke rigtigt lige finde tiden til at holde tage fri og holde ferie? Hvorfor ikke tage på et dejligt ophold i Danmark på et bed and breakfast og få ladet batterierne op igen?

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris