Fra 1.299 kr.

Hotelophold med middag hos Scandic

Hotelophold med middag hos Scandic

Fra 1.299 kr.

Jylland, Fyn og Sjælland

Scandic Hotel (I alt 17 lokationer)

Det er nemt og sikkert at booke et ophold på Scandic Hotel. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Hotelophold med middag hos Scandic

Jylland, Fyn og Sjælland

Scandic Hotel (I alt 17 lokationer)

Det er nemt og sikkert at booke et ophold på Scandic Hotel. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Hotelophold med middag hos Scandic​

Pir jeres sanser

Tag på et romantisk hotelophold med middag hos Scandic. Træd et skridt tilbage fra den hektiske hverdag og lad jer forkæle med et hotelophold inkl. en lækker 2-retters middag på et af Scandics mange hoteller i Danmark. Her venter jer en dejlig overnatning og ikke mindst en lækker morgenbuffet fyldt med både økologiske, sunde og søde fristelser.

Pir dine sanser

Check ud af hverdagen og check ind til på et Scandic Hotel. med den, du holder af. Vælg mellem et stort udvalg af hoteller i Danmark og kom tæt på grønne omgivelser, byens puls eller romantiske oplevelser. I bliver forkælet med en stor, dejlig morgenbuffet.

Populære morgenmadsbuffet

På Scandics hoteller er der rig mulighed for at få et pusterum fra den hektiske hverdag og lade kærligheden blomstre og nyde hinandens selskab under et dejligt ophold med 1 overnatning i et hyggeligt værelse og vin. Nyd Scandic Hotels populære og lækre morgenmadsbuffet med et stort udvalg af både økologiske, sunde og søde fristelser.

Perfekt getaway

Dette gavekort giver dig og dit hjertes udkårne, ven eller bedste veninde muligheden for den perfekte getaway fra en hektisk hverdag. Sluk telefonen og lad computeren stå derhjemme, nyd hinanden og genfind energien!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris