Fra 1.299 kr.

Natur og cykelture for 2 personer

Natur og cykelture for 2
97 omtaler
4.6/5

Fra 1.299 kr.

Fyn

Tiendegaarden, Borre

Det er nemt og sikkert at booke et ophold med cykelture. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Natur og cykelture for 2
97 omtaler
4.6/5

Fra 1.299 kr.

Fyn

Tiendegaarden, Borre

Det er nemt og sikkert at booke et ophold med cykelture. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

97 omtaler
4.6/5

Natur og cykelture for 2 personer​

Skønt ophold i naturen

Tag en tur på landet, hvor alt ånder af fred og og ro. Ideelt til par, kærester eller gode venner, der trænger til et pusterum i dejlig natur og smukke omgivelser på Møn. Oplev naturen på cykel og overnat en dag eller to dage. Her får I et dejligt dobbeltværelse enten i den nyrenoverede østfløj eller i det smukke gamle stuehus. Det er adgang til te-køkken og opholdsstue.

Cykelture

Når I ankommer, står to cykler klar, og I får udleveret et kort med gode cykelruter og seværdigheder på Møn. Tag en tur til stranden kun 2,5 km væk, en tur ind til Klintholm Havn, til Møns Klint, til Nyore eller tag på opdagelse i den flotte natur.

Smuk slægtsgård

Midt i en dejlig natur ligger en gammel, men smuk slægtsgård. Tag en overnatning eller to og få et pusterum i skønne naturomgivelser. Der er adgang til te-køkken og opholdsstue. Hver morgen får I udleveret en picnic-kurv med morgenmad, som I kan vælge at spise på en af terrasserne eller i den smukke gamle have, der omgiver gården.

Perfekt gaveidé

Herligt ophold til en fødselsdagsgave, bryllupsgave eller sølvbryllupsgave for alle, der fortjener skøn fred, ro og gode, hyggelige stunder med hinanden.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris