Fra 1.699 kr.

Miniferie på kro eller hotel

Miniferie på kro eller hotel

Fra 1.699 kr.

Jylland, Fyn og Sjælland

Valgfri kro eller hotel (i alt 27 lokationer)​

Det er nemt og sikkert at booke en miniferie for 2 personer. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Miniferie på kro eller hotel

Jylland, Fyn og Sjælland

Valgfri kro eller hotel (i alt 27 lokationer)

Det er nemt og sikkert at booke en miniferie for 2 personer. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Miniferie på kro eller hotel​

Miniferie for 2 personer

For alle der elsker et hyggeligt ophold! Miniferien er den lille mulighed for et afbræk fra hverdagen, hvor I kan få slappet af og ladet op med ægte hygge og god mad. I får 2 overnatninger på et dejligt sted, som i selv kan vælge! En perfekt oplevelse til et weekendophold, en lille ferie, et afbræk fra hverdagen eller bare et par dage med tid til hinanden.

Oplev Danmark

Oplev Danmark - fra det bakkede Midtjylland, til det naturskønne Nordsjælland, Limfjordens vidundere eller Sønderjylland med åbne vidder. Det er helt op til jer, om I helst vil bo på en hyggelig landevejskro, et familiedrevet landsbyhotel, eller et hotel i byen.

Hyggeligt dobbeltværelse

Tag på miniferie på kro eller hotel med dit hjertes udkårne, en god veninde eller din bedste ven. I får 2 overnatninger i et standard dobbeltværelse, 1 udsøgt middagen om aftenen efter kokkens valg og lækkert morgenmad. Gå til ro i jeres hyggelige dobbeltværelse og nyd en god nats søvn!

Vidunderlige fridage

Ta' på miniferie på kro eller hotel sammen med én du holder af og nyd tilværelsen – I vælger selv om miniferien skal fyldes med oplevelser eller om I bare vil trække stikket ud et par dage. Det vigtigste er, at I får nogle vidunderlige feriedage og får tid til afslapning!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris