Fra 3.600 kr.

3-dages ophold på Møn

3-dages ophold på Møn
300 omtaler
4.7/5

Fra 3.600 kr.

Sjælland

Bo-Her, Stege

Det er nemt og sikkert at booke et ophold på Møn. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

3-dages ophold på Møn
300 omtaler
4.7/5

Fra 3.600 kr.

Sjælland

Bo-Her, Stege

Det er nemt og sikkert at booke et ophold på Møn. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

300 omtaler
4.7/5

3-dages ophold på Møn

Sommerhus i Danmark

At tage i sommerhus i Danmark er blevet ganske moderne, og man må ikke glemme at vi bor i et troligt smukt land med mange steder, der helt sikkert er værd at besøge! Møn er absolut ikke en undtagelse. Øen er kendt for sin naturskønhed og mange badestrande - og er dermed et oplagt feriemål!

Møns Klint

Lad jer overvælde af de knejsende hvide skrænter på Møns Klint, Steges historiske charme og den yderst imødekommende atmosfære på Residens Møen. Møn er et af de få steder i Danmark med mindst lysforurening, hvilket betyder, at stjernerne og mælkevejen er særligt tydelige!

3-dages ophold

Tag på et 3-dages ophold i et skønt beliggende sommerhus på Vestmøn. I ankommer eftermiddag, hvor dagen er til jeres rådighed. På 2. dag skal i overnatte i landsbyen Røddinge. Man anvender Flextrafik og bliver transporteret til sine udgangspunkt. Morgenmad og frokost er inkluderet for 2-4 personer.

Perfekt getaway

Tag din partner i hånden, pak weekendtasken og sæt kurs mod det dejlige Møn - dette er den perfekte getaway for personer, der trænger til en velfortjent pause fra en hektisk hverdag. Lad computeren blive stående derhjemme, sæt telefonen på lydløs og nyd et 3-dages ophold på Møn!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris