Fra 429 kr.

Årskort til WOW PARK Billund & Skjern

281 omtaler
4.6/5

Fra 429 kr.

Jylland

Havremarken 15, Billund eller Løvstrupvej 1, Skjern

Det er nemt og sikkert at booke en dag i WOW PARK. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​​

* Siden indeholder reklamelinks.

281 omtaler
4.6/5

Fra 429 kr.

Jylland

Havremarken 15, Billund eller Løvstrupvej 1, Skjern

Det er nemt og sikkert at booke en dag i WOW PARK. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

281 omtaler
4.6/5

Årskort til WOW PARK Billund & Skjern​

Leg og spænding

Tag hele familien i hånden og besøg den vildeste lege- og forlystelsespark i skoven! Hos WOW PARK i Billund eller Skjern vil det sjove og legen ingen ende tage. Her er der plads til en helt fantastisk dag fyldt med leg og spænding oppe i trætoppene, på skovbunden eller under jorden.

Mulighederne er mange

WOW PARK Billund og WOW PARK Skjern byder på utallige fantastiske oplevelser - der er ikke sparet på mulighederne! Pak picnickurven, eller nyd en frokost i parkernes familievenlige og hyggelige café. Velkommen til WOW PARK, hvor I får en rigtig god dag, sammen!

Adgang til WOW PARK Billund & Skjern

Hos WOW PARK i Billund og i Skjern er der oplevelser til store og små, de kreative, de modige og dem, der gerne vil prøve lidt af det hele! I får adgang til hele parkens faciliteter, hvor I rigtigt kan slå jer løs i trætoppene, de underjordiske huler og labyrinter.

Årskort til WOW PARK

Med et årskort får du ubegrænset adgang til både WOW PARK Billund og WOW PARK Skjern på alle åbningsdage. Uanset hvornår det passer dig, kan du nyde den fantastiske oplevelse begge parker tilbyder. Årskortet er det perfekte valg for dig, der ønsker at udforske og nyde parkerne i længere tid. Det giver dig friheden til at besøge parkerne så ofte du vil og!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris