Fra 219 kr.

En dag i WOW PARK Billund

281 omtaler
4.6/5

Fra 219 kr.

Jylland

Havremarken 15, Billund

Det er nemt og sikkert at booke en dag i WOW PARK. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​​

* Siden indeholder reklamelinks.

281 omtaler
4.6/5

Fra 219 kr.

Jylland

Havremarken 15, Billund

Det er nemt og sikkert at booke en dag i WOW PARK. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

281 omtaler
4.6/5

En dag i WOW PARK Billund

40 fodboldbaner

Tag hele familien i hånden og besøg den vildeste lege- og forlystelsespark i skoven! Hos WOW PARK i Billund vil det sjove og legen ingen ende tage. Her er der plads til en helt fantastisk dag på et naturareal svarende til intet mindre end 40 fodboldbaner!

Mulighederne er mange

Slå jer løs i hoppenettene i træerne, tag turen ned rutsjebanerne eller prøv parkens lange kælkebakke oppe fra tårnet. Mulighederne for en sjov dag i naturrige omgivelser er mange hos WOW PARK i Billund, hvor der er fyldt med oplevelser i leg og spænding højt oppe i trætoppene.

WOW PARK Billund

Hos WOW PARK i Billund er der oplevelser til store og små, de kreative, de modige og dem, der gerne vil prøve lidt af det hele! I får adgang til hele parkens faciliteter, hvor I rigtigt kan slå jer løs i trætoppene, de underjordiske huler og labyrinter.

Madladen

Parken byder på utallige fantastiske oplevelser - der er ikke sparet på mulighederne! Når sulten nærmer sig, kan I lave en hyggelig picnic eller nyde en familievenlig frokost i Madladen, hvor der venter en kæmpe-stor sommerfugl, et dreje-rundt-træ og andre overraskelser. Glæd jer, det bliver hylende sjovt!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris