Fra 189 kr.

En dag i WOW PARK Skjern

923 omtaler
4.5/5

Fra 189 kr.

Jylland

Løvstrupvej 1, Skjern

Det er nemt og sikkert at booke en dag i WOW PARK. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​​

* Siden indeholder reklamelinks.

923 omtaler
4.5/5

Fra 189 kr.

Jylland

Løvstrupvej 1, Skjern

Det er nemt og sikkert at booke en dag i WOW PARK. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

923 omtaler
4.5/5

En dag i WOW PARK Skjern

Leg og spænding

Tag familien i hånden og besøg den vildeste lege- og forlystelsespark i skoven! Hos WOW PARK i Skjern er der oplevelse for alle - store og små, de modige, de fartlystne og dem, der gerne vil prøve lidt af det hele! Hos WOW PARK i Skjern er der fyldt med leg og spænding oppe i trætoppene, på skovbunden eller under jorden.

Utallige muligheder

Prøv parkens sjove hængebroer helt oppe i 10 meters højde, eller hop løs med kæmpeboldene i de store hoppenet højt oppe i træerne. Er du et hulemenneske og nysgerrig på, at udforske en ny verden? Kravl løs i parkens underjordiske gange og find de små legehuler! Mulighederne og overraskelserne er mange for både store og små hos WOW PARK i Skjern!

Klappegederne

Hos WOW PARK i Skjern er I sikret en fantastisk dag med masser af fart, spænding, bevægelse og ikke mindst hygge! I får en hel dag i parken, hvor I rigtigt kan udforske faciliteterne og mulighederne. I får adgang til trætoppene, boldspil, klappegederne - Gamle Vilma, Frække Frode og Lille Magnus - og mange andre oplevelser.

Sjov for hele familien

Det er super sjovt, at være i skoven, særligt med hele familien. Prøv nogle anderledes udfordringer og test jeres grænser, udfordre f.eks. hinanden i en af parkens mange battle-fields. Pak picnickurven, eller nyd en frokost i parkens familievenlige og hyggelige skovcafé. Velkommen til WOW PARK Skjern, hvor I får en rigtig god dag, sammen!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris