Mad og gastronomi

Elsker du selv mad eller vil du give en du holder af en uforglemmelig gastronomisk? Gå på opdagelse med gastronomi på gode restauranter i Danmark, som også kan byde på en uovertruffen gastronomisk oplevelse –  mad og gastronomi ud over de sædvanlige!

Du kan finde gavekort til mange forskellige oplevelser, men fælles for dem alle er, at vi har udvalgt de bedste gavekort til dejlig mad og drikke. Efter en dag med mange indtryk og oplevelser frister godterne altid.

Få en dag med mange indtryk og kulinariske fristelser. Ja, der er fut i smagen, så lad dig inspirere af nogle af vores udvalgte smagsoplevelser. En dag fuld af fælles oplevelser kræver brændstof at styrke sig på. Inviter vennerne med på en lækker restaurant og nyd aftenen med fantastisk mad og drikke.

Vi har samlet et væld af spiselige oplevelser, hvor du rigtigt kan smage på godterne. Store oplevelser giver nemlig en stor appetit.

Glæd dig til at besøge de hyggelige spisesteder, som byder på lette retter såvel som gastronomiske oplevelser. Spis lækker mad i afslappende omgivelser med fokus på velsmag, lokale og regional. Lad mundvandet løbe, så snart du sætter tænderne i maden!

Glæd dem, som sætter pris på en kulinarisk oplevelse med en skøn middag for 2. Er du på jagt efter en oplevelse – en smagsoplevelse – så finder du det garanteret her! Trænger du til at blive forkælet med lækker gourmetmad, så er vores gastronomiske oplevelser lige noget for dig.

Giv et gavekort til sushi for 2 – Menuen står klar. På stribe. Rullet i tang, minimalistisk pyntet og fuld af smag. Skab glæde til enhver anledning med sushi for 2!

Glæd jer til at nyde et dejligt måltid, formiddagssolen og det afslappende og hyggelige caféliv med luksusbrunch for 2!

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris