Fra 499 kr.

Den eksotiske Madklubben-oplevelse

Den eksotiske Madklubben-oplevelse

Fra 499 kr.

Sjælland

Valgfrit Madklubben-restaurant

Det er nemt og sikkert at booke den eksotiske Madklubbens-oplevelse for 2 personer. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Den eksotiske Madklubben-oplevelse

Sjælland

Valgfrit Madklubben-restaurant​

Det er nemt og sikkert at booke den eksotiske Madklubbens-oplevelse for 2 personer. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Den eksotiske Madklubben-oplevelse​

Eksotisk madoplevelse

Med dette gavekort kan du og en heldig ledsager nyde Madklubbens gastronomiske univers, som byder på alt fra danske og europæiske klassikere til asiatiske specialiteter, mellemøstlige lækkerier og latinamerikanske livretter. Oplevelsen gælder for 2 personer, hvor I frit kan vælge fra hele menukortet!

Ta' på latinamerikansk smagsrejse​

Sidst men ikke mindste kan I tage med på en rejse og opleve det latinamerikanske køkken. Her kan du mæske dig i ceviche, anticuchos, tacos, et væld af grønne sides og de lækreste latinamerikanske cocktails.

København til Mellemøsten og til Asien

På Hanzō får I det bedste fra Østen iscenesat som en elegant eksplosion af farver og smag, der skaber minder om gadekøkkenet såvel som gourmet. Hos Bazaar er det flammerne fra grillen, de lækre cocktails fra baren og de mange mellemøstlige serveringer, der skaber rammerne for den perfekte aften.

En aften i særklasse

Med dette gavekort kan du og en heldig ledsager nyde Hos den eksotiske Madklubben-oplevelse på én af de mange restauranter i København. Uanset hvilken restaurant du vælger, kan du forvente en aften i særklasse.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris