Fra 695 kr.

Pølsekursus hos Folkets Madhus

Pølsekursus hos Folkets Madhus

Fra 695 kr.

Sjælland

Raffinaderivej 20E, København S

Det er nemt og sikkert at booke pølsekursus hos Folkets Madhus. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Pølsekursus hos Folkets Madhus

Sjælland

Raffinaderivej 20E, København S

Det er nemt og sikkert at booke pølsekursus hos Folkets Madhus. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Pølsekursus hos Folkets Madhus

Pølsekursus i København

Dyk ned i pølsemageriets univers med dette intense 4-timers pølsekursus hos Folkets Madhus! Erfarene slagtere vil være dine guider på denne kulinariske rejse, hvor du lærer alt om at mestre kunsten at lave fantastiske pølser derhjemme. De erfarne undervisere vil guide dig gennem håndrørte teknikker, der sikrer, at dine pølser får den perfekte tekstur og smag.

Fællesspisning med pølser, øl eller vin

Efter den intense træning venter en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Slut dagen af med en lækker fællesspisning, hvor du kan nyde dine egne kreationer sammen med en velskænket øl eller et glas vin. Mingl med ligesindede madentusiaster og del dine nyerhvervede færdigheder.

Pølseopskrifter med hjem

Du går ikke kun hjem med en fyldt mave og en oplevelse rigere, men også med pølseopskrifter, der sikrer, at du kan fortsætte med at lave hjemmelavede pølser derhjemme. Overrask dine nærmeste med hjemmelavede, velsmagende pølser, og lad dem smage på den passion, du har fået med dig fra pølsekurset hos Folkets Madhus.

Folkets Madhus

Folkets Madhus stræber efter en harmonisk forening af madglæde og sund fornuft. Dette opnås gennem brugen af lokale råvarer i sæson, da de mener, at det er netop i sæsonen, at råvarerne udfolder deres bedste smag. Hos Folkets Madhus værner de om slagterfaget og holder det i hævd.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris