Fra 599 kr.

Totum kropsterapi

Totum kropsterapi | Behandling

Fra 599 kr.

Sjælland

I alt 7 lokationer

Det er nemt og sikkert at booke en behandling med Japansk Lifting. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Totum kropsterapi | Behandling

Sjælland

I alt 7 lokationer

Det er nemt og sikkert at booke en behandling med Japansk Lifting. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Totum kropsterapi​

Krop og psyke

Det er efterhånden alment anerkendt, at der er en dybere sammenhæng mellem krop og psyke. Men, Totum kropsterapi en helhedsbehandling, der tager udgangspunkt i det du har med dig, nemlig det kropslige, mentale og følelsesmæssige. Når spændingerne og smerterne frigøres af behandlingen, aktiveres kroppens egen helbredende kræft.

Styrker kroppen

Med Totum kropsterapi arbejdes der ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten. Behandlinden styrker kroppen til at kunne restituere og dermed være i stand til at helbrede sig selv.

Mærk forskellen

Oplev virkningen af Totum kropsterapi, som tager udgangspunkt i alt hvad et menneske føler, oplever og erfarer. Hvis du ikke har det godt indeni, har du det nok heller ikke særlig godt udenpå. Få kroppen forløst og sat fri igen med en helhedsbehandling, der varer ca. 1 times tid. Du vil uden tvivl mærke en kæmpe forskel efterfølgende, både indeni og udenpå!

God effekt

Totum Kropsterapi har god effekt i behandlingen af blandt andet; rygproblemer, skuldersmerter, knæproblemer, hovedpine/migræne, stress og angst. Med kropsterapi forenes krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket - uden det bliver mystisk!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris