Fra 499 kr.

Shiatsu massage

Shiatsu massage - skøn afspænding

Fra 499 kr.

Jylland og Sjælland

I alt 6 lokationer

Det er nemt og sikkert at booke en skøn massage. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Shiatsu massage - skøn afspænding

Jylland og Sjælland

I alt 6 lokationer

Det er nemt og sikkert at booke en skøn massage. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Shiatsu massage

Effektiv behandling

Shiatsu massage giver en blanding af vedholdende try og små roterende bevægelser på ryg, skuldre, hals, nakke og ansigt, der løsner alle spændinger i huden, bindevævet og musklerne fuldstændig. Behandlingen er særdeles effektiv mod hovedpine og migræne. Massagen indledes med en intensiv rygmassage og bevæger sig videre opad til skuldre, nakke, hals, ansigt og hovedbund.

Behandlingsteknikker

Shiatsu massage er en blanding af forskellige behandlingstekniker, som stammer fra Japan. Disse teknikker er healing, akupressur og do-in. Shiatsu massage kan anvendes til behandling af mange problematikker; forstoppelse/fordøjelsesproblemer, hovedpine/migræne, stress og spændinger, angst samt depression m.v.

Ældgamle teknikker

Denne pragtfulde og dybdegående massage har en varighed af 1 time. Prøv en massage, som er sammensat af en blanding af forskellige ældgamle teknikker, der tilsammen skaber en komplet afspænding af kroppen. Massagen foregår på en klinik ved uddannet personale. Forkæl dig selv eller en du holder af med en pragtfuld og intensiv afspændingsmassage! Det er ren velvære og forkælelse!

Vidste du at..

Behandlingen foregår som regel i gulvhøjde på en hård madras. Shiatsu, som bliver udført ved at man bruger tommelfingrene, de andre fingre eller håndfladen. Nogen Shiatsu terapeuter anvender også underarme, albuer, knæer og fødder, hvis det er nødvendigt.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris