Fra 599 kr.

Hotstone massage

Hotstone massage

Fra 599 kr.

Jylland, Fyn og Sjælland

I alt 32 lokationer

Det er nemt og sikkert at booke en lækker massage med lavasten. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Hotstone massage

Jylland, Fyn og Sjælland

I alt 32 lokationer

Det er nemt og sikkert at booke en lækker massage med lavasten. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Hotstone massage​

Hotstone massage

Hotstone massage er en afslappende og beroligende afspændningsbehandling for krop og sjæl. Behandlerne starter med at påføre olie på din krop, hvorefter de varme lavasten placeres på specielle steder. Din kyndige behandler vil derefter udføre massage med afstressende og blide bevægelser.

Øm skulder og spændinger i nakken

Vi kender det alle sammen. Den ømme skulder. Nakken, som spænder efter en nat på hovedpuden og ryggen, der hurtigt bliver træt. Hotstone massage er en effektiv og dybdegående massageform. Hotstone massage hjælper nemlig ikke kun myoser og spændinger, men beroliger samtidigt nervesystemet – og kroppen generelt.

Opvarmede lavasten

Læg dig godt til rette og nyd en hotstone afspændningsbehandling, hvor du får 1 times massage med opvarmede lavasten og aromatiske olier. Mærk hvordan alle spændingerne i dine muskler løsner sig, når varmen fra stenene langsomt trænger dybt ind i dine muskler.

Vidste du at..

Ét enkelt strøg med en opvarmet sten under denne form for massage har den samme effekt som ti strøg med hænderne under en ganske almindelig massage. Varmen virker afslappende, og det samme gør massagen.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris