Fra 399 kr.

Fysiurgisk massage af muskler og led

Fysiurgisk massage af muskler og led | Behandling

Fra 399 kr.

Jylland, Fyn og Sjælland

I alt 38 lokationer

Det er nemt og sikkert at booke en skøn massage af muskler og led. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Fysiurgisk massage af muskler og led | Behandling

Jylland, Fyn og Sjælland

I alt 38 lokationer

Det er nemt og sikkert at booke en skøn massage af muskler og led. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​​

* Siden indeholder reklamelinks.

Fysiurgisk massage af muskler og led

Behandling af muskler og led

Nyd en skøn massage fra en kyndig og fysiurgisk massør for øget velvære og livskvalitet. Behandlingen er en dybdegående massage af både muskler og led. Massagen hjælper dig med at slippe af med affaldsstoffer, øge blodgennemstrømningen og dæmpe eventuel stress og belastninger i hverdagen. Behandlingen er også særlig god for dig, der måske lider af spotsskader og andre belastninger af kroppen.

Fysiurgisk massage

Den fysiurgiske massage er direkte opbygget på baggrund af kroppens anatomiske strukturer, dvs. knogler, muskler, sener og ledbånd. Professionel fysiurgisk massage er en yderst velegnet metode til at behandle egentlige lidelser i bevægeapparatets bløddel!

Uddannet massør

Denne pragtfulde og dybdegående massage har en varighed af 35-45 minutter. Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. Sammen med massøren aftaler i, hvilke dele af kroppen, du ønsker masseret - f.eks. din nakke, ben eller ryg. Massøren vil guide og hjælpe dig med at finde den rigtige behandlinger, der opfylder dine behov og ønsker.

Gavekort

Oplevelsen er et perfekt gavekort for ren velvære til både mor, far, veninde, søster, bror eller dig selv, hvis du trænger til en pause fra din travle hverdag.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris