Fra 199 kr.

Ravsafari i mørket

Ravsafari i mørket

Fra 199 kr.

Jylland

Vedersø Klitvej 59, Ulfborg

Det er nemt og sikkert at booke ravsafari i mørket. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Ravsafari i mørket

Jylland

Vedersø Klitvej 59, Ulfborg

Det er nemt og sikkert at booke ravsafari i mørket. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Ravsafari i mørket

Ravsafari ved Vesterhavet

Oplev magien ved ravjagt i mørket på en guidet tur, der strækker sig over 1,5-2 timer. Jyllandsakvariet inviterer dig med på en unik naturoplevelse, hvor du får mulighed for at dykke ned i fascinerende fortællinger om rav og samtidig lære, hvor, hvornår og hvordan du bedst finder dette gyldne skat fra havet.

Find rav i mørket

Udstyret med speciallavet UV-lygter bliver ravjagten lettere, og måske er det netop på denne tur, at du støder på det helt store stykke rav, som du altid har drømt om. Så gør dig klar til en aften med eventyr, naturoplevelser og jagten på rav i mørket. Måske bliver det netop her, du finder det magiske stykke rav, der gemmer sig på stranden.

Guidet tur ved Vesterhavet

Tag med til Thyborøn, hvor Jyllandsakvariet ligger og inviterer dig ind i Vesterhavets forunderlige verden. Her har havets kræfter skabt liv og natur, og Jyllandsakvariet formidler denne unikke atmosfære gennem interaktive oplevelser. Jyllandsakvariet byder dig velkommen til en uforglemmelig oplevelse i det fri.

En guidet tur for alle

Både børn og voksne kan komme helt tæt på havdyrene gennem rørebassiner, spændende fodringer, engagerende aktiviteter og kreative værksteder. Det er en chance for at forstå havdyrene og deres leveområder på en ny og spændende måde. Træd ud i mørket, følg med de erfarne guider, og lad UV-lygternes skær vise vejen til skatte fra havets dyb.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris