Fra 600 kr.

Østerssafari og RIB sejlads med IntoBlue

Østerssafari og RIB sejlads med IntoBlue

Fra 600 kr.

Jylland

Kanalvejen 2, Løgstør

Det er nemt og sikkert at booke østerssafari og RIB sejlads. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Østerssafari og RIB sejlads med IntoBlue

Jylland

Kanalvejen 2, Løgstør

Det er nemt og sikkert at booke østerssafari og RIB sejlads. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​​​

* Siden indeholder reklamelinks.

Østerssafari og RIB sejlads med IntoBlue

En mættet oplevelse

Tag med IntoBlue på en unik oplevelse i Limfjordens spisekammer efter de smækre og saftige østers. Når spanden er fuld skal du åbne og smage på de friskfangede østers, som nydes i fællesskab med et glas bobler i den anden hånd. Du får ingredienser og vejledning til komponering af tre forskellige østersanretninger på turen, så du rigtigt kan give smagsløgende en god oplevelse.

Balanceevne

Det er en god idé, at du besidder en forholdsvist almindelig balanceevne, da østers vil skulle fiskes og plukkes op på 0,5 - 1m vand og fra et ujævnt underlag. Det er lidt af en våd oplevelse! Safarituren er ikke egnet til højgravide eller personer med rygproblemer, da bådturen kan føles ujævnt.

Østersens biologi og betydning

Tag med på østerssafari og RIB sejlads, hvor du får et indblik østersens biologi og historiske betydning i Danmark - og muligheden for at plukke alle de østers, dine smagsløg begærer - og dine hænder kan bære! Du får vejledning i og lån af værktøj til åbning af østers. Når I har smagt på Limfjordens spisekammer, går turen derefter tilbage til udgangspunktet i høj fart.

Familiehyggen

Tag familien med på Østerssafari og RIB sejlads med IntoBlu. I får en hamrende god- og smagsfuld oplevelse på vand og land, hvor I skal fiske og plukke havets lækkerbiskner. Om aften kan I nyde jeres fangst med 3 forskellige opskrifter til lækre østers-anretninger.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris