Fra 899 kr.

Kro- og hotelophold for 2 personer

Kro- og hotelophold med middag

Fra 899 kr.

Jylland, Fyn og Sjælland

Valgfri kro (i alt 53 lokationer)​

Det er nemt og sikkert at booke et kro- og hotelophold i Danmark. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Kro- og hotelophold med middag

Jylland, Fyn og Sjælland

Valgfri kro (i alt 53 lokationer)

Det er nemt og sikkert at booke et kro- og hotelophold i Danmark. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Kro- og hotelophold for 2 personer

Slip hverdagen

Når hverdagen tager over, kan lange, dovne weekender med din partner føles som en evighed siden. Men det er vigtigt for parforholdet, at man som par formår at skabe et intimt rum! Et ophold for 2 personer, hvad enten det er på en lokal kro, et lækkert hotel i byen eller i en fremmed storby, kan bringe dig tættere på dit hjertes udkårne! Uanset hvad I vælger, så vil det med garanti emne af afslapning og hygge!

Find datoen

Med et kro- og hotelophold for 2 personer kan I vælge mellem mere end 50 forskellige steder i Danmark, som alle har det til fælles, at det er steder med historie, hjerte og sjæl. Det handler bare om at finde datoen, pakke weekendtasken, bilen og sæt kurs mod destinationen!

Kro- og hotelophold

Et gavekort til et ophold for 2 personer giver dig og din partner, bedste veninde eller gode ven muligheden for et charmerende kro- og hotelophold med 1 overnatning i et standard dobbeltværelse. Oplevelsen gælder for 2 personer, hvor i frit kan vælge mellem over 50 forskellige lokationer i Jylland, Fyn eller på Sjælland. Inden turen igen går hjem og hverdagen tager over, kan I nyde en lækker morgenmad

Perfekt gaveidé

Et ophold for 2 personer er den perfekte oplevelse til parret, der ønsker sig eller fortjener nogle dejlige dages afslapning og samvær. Et ophold for 2 personer er den helt perfekte gave til bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdag eller blot til en, som fortjener et afbræk fra hverdagen.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris