Fra 899 kr.

Hotelophold for 2 på Scandic

Hotelophold for 2 hos Scandic

Fra 899 kr.

Jylland, Fyn og Sjælland

Scandic Hotel (i alt 19 lokationer)

Det er nemt og sikkert at booke et hotelophold for 2 hos Scandic. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Hotelophold for 2 hos Scandic

Jylland, Fyn og Sjælland

Scandic Hotel (i alt 19 lokationer)

Det er nemt og sikkert at booke et hotelophold for 2 hos Scandic. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Hotelophold for 2 på Scandic

Velfortjent afbræk

Der er 52 weekender om året. Det giver dig 52 muligheder for at opleve noget nyt og mærke forskel på hverdage og fridage! Danmark har en masse at byde på, når det handler om ferie og ophold. Kender du en, der kunne trænge til et velfortjent afbræk fra hverdagen? Forkæl en du holder af med et hyggeligt hotelophold på et af Scandics mange hoteller i Danmark.

Scandic Hotel

Check ud af hverdagen og check ind til på Scandic Hotel. med den, du holder af. Vælg mellem et stort udvalg af hoteller i Danmark og kom tæt på grønne omgivelser, byens puls eller romantiske oplevelser. I bliver forkælet med en stor, dejlig morgenbuffet.

Populære morgenmadsbuffet

På Scandics hoteller er der rig mulighed for at få et pusterum fra den hektiske hverdag og lade kærligheden blomstre og nyde hinandens selskab under et dejligt ophold med 1 overnatning i et hyggeligt værelse og vin. Nyd Scandic Hotels populære og lækre morgenmadsbuffet med et stort udvalg af både økologiske, sunde og søde fristelser.

Perfekt getaway

Dette gavekort giver dig og dit hjertes udkårne, ven eller bedste veninde muligheden for den perfekte getaway fra en hektisk hverdag. Sluk telefonen og lad computeren stå derhjemme, nyd hinanden og genfind energien!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris