Fra 95 kr.​

Klatring i Gorilla Park​​

22 omtaler
3.9/5

Fra 95 kr.​

Jylland

7100 Vejle og 5751 Stenstrup

Det er nemt og sikkert at booke klatring i Gorilla Park. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

22 omtaler
3.9/5

Fra 95 kr.​

Jylland

7100 Vejle og 5751 Stenstrup

Det er nemt og sikkert at booke klatring i Gorilla Park. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

22 omtaler
3.9/5

Klatring i Gorilla Park​​

Gorilla Park

Hos Gorilla Park får du muligheden for at kaste (klatre) dig ud i forskellige og spændende klatrebaner. I begge klatreparker er der mulighed for at afprøve baner med forskellige sværhedsgrader og højder fra 1 meter og til 26 meter på de mere udfordrende baner, så du bliver virkelig testet i dine klatreevner!

For store og små

Gorilla Parken i Vejle eller Svendborg byder altid på sjove og udfordrende oplevelser til både store som små. Træd op i højderne blandt trækronerne iført klatreudstyr, og oplev den smukke natur, mens du udfolder dig fysisk i vores klatrepark! I får store mængder af frisk og fysisk aktiviter med forskellige sværhedsgrader, der stiger proportionelt.

11-26 meter højde

Du får en kanon oplevelse hos Gorilla Park, enten i Vejle eller Svendborg. Klatrebanerne er spændt op mellem træerne i 11 - 26 meters højde, så du får virkelig en højde-oplevelse i fantastiske omgivelser! Om du er nybegynder eller har været i en klatrepark før, så er der helt sikkert noget for dig!

Skovens bevingede beboer

Du får en kort og grundig sikkerhedsintroduktion i parken og udstyret af dygtige instruktører, så du er godt rustet til at bevæge dig sikkert op på øverste etage, hvor fuglene bor! Klatring i Gorilla Park kræver ingen særlige forudsætninger - uanset størrelsen på vovemod!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris