Fra 255 kr.

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking Lillebælt
1781 omtaler
4.6/5

Fra 255 kr.

Fyn

Galsklintvej 4, Middelfart

Det er nemt og sikkert at booke Bridgewalking ved Lillebælt. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​​

* Siden indeholder reklamelinks.

Bridgewalking Lillebælt
1781 omtaler
4.6/5

Fra 255 kr.

Fyn

Galsklintvej 4, Middelfart

Det er nemt og sikkert at booke Bridgewalking ved Lillebælt. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

1781 omtaler
4.6/5

Bridgewalking Lillebælt​

Den Gamle Lillebæltsbro

Bridgewalking er en unik og fantastisk oplevelse 60 meter oppe i brokonstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro, hvor du bliver koblet til et sikkerhedssystem – og så går det ellers opad! Fra toppen af broen, får du en helt utrolig udsigt over Lillebælt, Jylland og Fyn. Mærk suget i maven, når du står på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro.

Brovandring

Lider du af højdeskræk? De fleste har oplevet frygten i et og eller andet omfang. Bridgewalking Lillebælt hæver som de første i Europa oplevelsen til intet mindre end 60 meters højde. Den guidede tur over Lillebælt byder på en masse vind i håret og smukke naturoplevelser!

En gave til dig

Turen tager ca. 2 timer inkl. sikkerhedsinstruktioner og iklædning af dragt (som du må tage med hjem efterfølgende). Du får en guidet tur over Lillebælt med udsigt til Jylland og Fyn i 60 meters højde, hvor guiderne undervejs fortæller om broens arkitektur og historie. Nyd broen og området omkring. Sug nye indtryk til dig og kom til bugt med din højdeskræk.

Gratis udstilling

Efter turen kan du kigge forbi Velkomstcentret, før du tager hjem. Der er gratis adgang til en lille udstilling om brobyggeriet. Her kan købe merchandise og drikkelse til den tørstige.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris