Fra 750 kr.

Big Swing i København

219 omtaler
4.2/5

Fra 750 kr.

Sjælland

Refshalvej 177, København K

Det er nemt og sikkert at booke Big Swing. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

219 omtaler
4.2/5

Fra 750 kr.

Sjælland

Refshalvej 177, København K

Det er nemt og sikkert at booke Big Swing. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Big Swing i København

40 meters højde

Lider du af højdeskræk? De fleste har oplevet frygten i et og eller andet omfang. Dog, er det de færreste der stået på en platform i 40 meters højde, for derefter at træde ud i den tomme luft og lad sig falde! Det hjælper nok ikke på højdeskrækken, men det er sjovt!

Det frie fald

Du kigger ned og tænker "der er langt", men du skal nu tage skridtet ud i otte meters frit fald og et sving på 34 meter! Og nu kommer din fysiske form og vejrtrækning virkelig på prøve, for du skal klatre 17 meter op ad en frit hængende rebstige!

Big Swing i København

Få en adrenalinsfyldt oplevelse med Big Swing i København. Stil dig ud på platformen i 40 meters højde - lad vær med at kig ned - og lad dig falde ud i den tomme luft. Mon ikke du oplever et sus i maven! Alt sikkerhedsudstyr er naturligvis inkluderet i oplevelsen.

Klar testen

Aktiviteten er kun for personer over 18 år, og forinden den helt store svingom, skal du klare en test, hvor du skal være i stand til at kravle seks meter op ad en rebstige. Klarer du ikke testen, vil du blive tilbudt en anden aktivitet.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris