Fra 795 kr.

Undervandsjagt på Sjælland

Undervandsjagt på Sjælland
4 omtaler
5/5

Fra 795 kr.

Sjælland

Prags Blvd. 43, København S

Det er nemt og sikkert at booke undervandsjagt på Sjælland. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Undervandsjagt på Sjælland
4 omtaler
5/5

Fra 795 kr.

Sjælland

Prags Blvd. 43, København S

Det er nemt og sikkert at booke undervandsjagt på Sjælland. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

4 omtaler
5/5

Undervandsjagt på Sjælland

Undervandsjagt

Prøv undervandsjagt på Sjælland hos Amager Kiteskole , hvor du fisker med harpun. Det er ikke bare utroligt sjovt og spændende, men også udfordrende i høj grad. Undervandsjagt er den eneste fiskemetode, hvor du selv har mulighed for at udvælge dit eget bytte, hvilket reducerer madspild ved kun at fange de fisk, der er værd at lægge på stegepanden.

Instruktion af erfarne UV-jægere

Du vil modtage instruktioner fra erfarne undervandsjægere, som vil introducere dig til det udstyr, du vil jage med, hvilket giver dig de bedste betingelser for selv at fortsætte jagten efter kurset. Der vil være en gennemgang af forskellige fiskearter, herunder hvor de foretrækker at være, og hvordan de bedst fanges.

Oplevelse under vandet

Skift fiskestangen og de kolde, blæsende havnemoler ud med harpun, våddragt og snorkel for at fange fisken på dens hjemmebane: i havet! De teoretiske instruktioner bliver sat i spil i vandet - måske ender du endda med at fange en fisk! Der vil også være tips til dykkerteknikker, hvilket giver dig de nødvendige værktøjer til at fortsætte jagten på egen hånd i fremtiden.

Amager Kiteskole

Siden 2009 har Amager Kiteskole leveret undervisning til studerende fra hele kloden, med det formål at gøre dig så tryg, at du selvstændigt kan begive dig ud på vandet bagefter. Alle instruktører har opnået certificering gennem IKO/KSA, og har over et årtis erfaring med kitesurfing-undervisning.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris