Fra 375 kr.

Deluxe østerssafari & bobler med Sort Safari

Østerssafari fra Rømø med Sort Safari | Jagt i Jylland
1 omtaler
5/5

Fra 375 kr.

Jylland

Muslingvej, Rømø

Det er nemt og sikkert at booke deluxe østerssafari & bobler med Sort Safari. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Østerssafari fra Rømø med Sort Safari | Jagt i Jylland
1 omtaler
5/5

Fra 375 kr.

Jylland

Muslingvej, Rømø

Det er nemt og sikkert at booke deluxe østerssafari & bobler med Sort Safari. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

1 omtaler
5/5

Deluxe østerssafari & bobler med Sort Safari

Friske østers fra Vadehavet

Træd i gummistøvlerne og sæt kursen ud i Vadehavet på dette Deluxe Østerssafari – en oplevelse, der kombinerer eventyr, natur og gastronomi. Ca. 1 km ud i det fortryllende Vadehav støder I på en østersbank fyldt med de mest friske og lækre østers. Iført simple spande går I på opdagelse i det lavvandede vand og plukker jeres egen festmåltid direkte fra havets skatkammer.

Østers og bobler

Sammen med vores erfarne naturvejledere fra Sort Safari forbereder I de friskplukkede østers over glødende kul. Når østersene er perfekt tilberedt, serveres de sammen med et glas bobler, der fuldender smagsoplevelsen. Forestil dig at nyde delikatesser fra havet i naturens skød, omgivet af enestående Vadehavslandskab.

Udsøgt naturoplevelse

Skab minder for livet med Vadehavets skønhed, friskplukkede østers, og bobler ved bålet. Book din plads på Deluxe Østerssafari og bliv en del af denne unikke og udsøgte naturoplevelse. Kombinationen af professionel viden og fortællelyst sikrer, at denne safari appellerer til alle aldre, uanset om du er naturelsker eller blot ønsker at opleve noget særligt i Vadehavet.

Sort Safari

Deluxe Østerssafari er ikke blot en madoplevelse; det er en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Sort Safari har i over 10 år skabt unikke arrangementer i samarbejde med dedikerede naturvejledere, og denne safari kombinerer deres ekspertise med gastronomisk forkælelse.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris