Fra 2.500 kr.

Pilot for en dag over Aarhus

Pilot for en dag over Aarhus

Fra 2.500 kr.

Jylland

Aarhus Airport, Ny Lufthavnsvej 24,, Kolind

Det er nemt og sikkert at et booke pilot for en dag over Aarhus. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Pilot for en dag over Aarhus

Jylland

Aarhus Airport, Ny Lufthavnsvej 24,, Kolind

Det er nemt og sikkert at et booke pilot for en dag over Aarhus. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Pilot for en dag over Aarhus

Pilot for en dag i Aarhus

Interesseret i en introduktion til flyvning med en erfaren flyveinstruktør? Oplev spændingen ved at styre dit eget fly under en 30-minutters flyvelektion, hvor du selv sidder ved styrepinden. Benyt en Cessna 172, og efter flyvningen afsluttes dagen med en sikker landing og en grundig debriefing.

Tag styring som en rigtig pilot

Hvis flyvning og luftfart fascinerer dig, eller hvis du drømmer om at tage kontrollen over et fly, så er denne unikke oplevelse skræddersyet til dig. Afgang sker fra Aarhus Airport, hvor en erfaren flyveinstruktør vil guide dig op i højderne og introducere dig til pilotrollen.

Cessna 172

Flyvemaskine, Cessna 172, er en populær letflyver, der anvendes til både til træning og rekreativ flyvning. Den er kendt for sin stabilitet og brugervenlighed. Med plads til fire personer og drevet af en enkelt motor, er Cessna 172 ideel til både begyndere og erfarne piloter.

Flyveskole i Aarhus

Danskpilot.dk, en flyveskole i Aarhus med mere end 23 års erfaring inden for luftfart. Udover at uddanne kommende piloter arrangerer flyveskolen også sjove og anderledes events med luft under vingerne. Få en enestående chance for at opleve en dag bag styrepinden sammen med en af de erfarne flyveinstruktører.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris