Fra 949 kr.

Pilot for en dag i Jylland

Pilot for en dag over Sjælland
26 omtaler
5/5

Fra 949 kr.

Jylland

Skinderholmvej 7B, Herning

Det er nemt og sikkert at et booke en dagstur som pilot i Jylland. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Pilot for en dag over Sjælland
26 omtaler
5/5

Fra 949 kr.

Jylland

Skinderholmvej 7B, Herning

Det er nemt og sikkert at et booke en dagstur som pilot i Jylland. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

26 omtaler
5/5

Pilot for en dag i Jylland

Pilot for en dag i Herning

Få en unik indgang til verdenen af flyvning med en erfaren instruktør ved din side. Herning Ultralet Flyveklub tilbyder en omfattende introduktion, hvor du bliver guidet gennem essentielle elementer af flyvning. Uanset om det er din første gang i cockpitten eller du har erfaring, er vores erfarne instruktører dedikerede til at gøre din flyveoplevelse uforglemmelig.

Som en rigtig pilot

Vælg mellem en halv times eller en hel times flyvetur, hvor du selv sidder ved styrpinden. Oplev suset, når du selv kontrollerer flyvningen med instruktøren som din guide. Uanset om du har drømt om at blive pilot eller bare ønsker en enestående oplevelse, er dette din chance for at mærke friheden ved at navigere gennem himlen.

Ultralet flyver

Herning Ultralet Flyveklub bruger moderne ultralette fly, der giver en enestående flyveoplevelse. Disse letvægtsmaskiner er designet til agilitet og sikkerhed, hvilket gør dem perfekte til både begyndere og erfarne flyvere. Nyd panoramablikket over Danmark fra en behagelig cockpit og føl dig tryg i en af flyveklubbens topmoderne ultralet fly.

Herning Ultralet Flyveklub

Få indsigt i Herning Ultralet Flyveklubs fascinerende verden med en eksklusiv rundvisning. Opdag klubbens faciliteter, mød erfarne medlemmer og instruktører, og lær mere om de forskellige fly i vores flåde. Uanset om du overvejer medlemskab eller blot er nysgerrig, er rundvisningen en mulighed for at fordybe dig i flyvningens spændende univers.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris