Wellness på Fyn

Hvis du og din partner er på udkig efter det perfekte sted at tage jeres næste wellness ophold, så er Fyn et godt bud. Lad batterierne op med luksuriøst ophold på Fyn. Tag på et afslappende wellness ophold på Fyn, og nyd faciliteter, som pool, sauna og meget mere.

Hvis du og din partner er på udkig efter det perfekte sted at tage jeres næste wellness ophold, så er Fyn et godt bud. Lad batterierne op med wellness ophold på Fyn. Tag på et afslappende ophold på Fyn, og nyd faciliteter, som pool, sauna og meget mere.

Leder du efter et ophold på Fyn, hvor du kan slappe af i rolige omgivelser? Få følelsen af forkælelse og luksus med et wellness glamping hos Thorséng Nature Resort. Træk stikket ud fra hverdagens stress, og forkæl jer selv med et wellness ophold hos Thorséng Nature Resort, hvor I kan gå i sauna, anvende varmvandsbassinet og få massage i det nærliggende Gymnastikhuset, og meget mere. Her kan du nyde et vakuum af velvære med din kæreste, venner eller kollegaer på en lækkert ophold. 

I behøver nemlig ikke tage på hotel for at opnå et skønt wellness ophold i det fynske. 

Leder du efter et spa ophold på Fyn, hvor du kan slappe af i rolige omgivelser? Få følelsen af forkælelse og luksus med et wellness glamping hos Thorséng Nature Resort. Træk stikket ud fra hverdagens stress, og forkæl jer selv med et wellness ophold hos Thorséng Nature Resort, hvor I kan gå i sauna, anvende varmvandsbassinet og få massage i det nærliggende Gymnastikhuset, og meget mere. Her kan du nyde et vakuum af velvære med din kæreste, venner eller kollegaer på en lækkert ophold. 

I behøver nemlig ikke tage på hotel for at opnå et skønt wellness ophold i det fynske. 

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris