Fra 449 kr.

Oplev Tivoli København året rundt

Oplev Tivoli København året rundt

Fra 449 kr.

Sjælland

Tivoli, Vesterbrogade 3, København

Det er nemt og sikkert at booke tivolikort til Tivoli København . Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Oplev Tivoli København året rundt

Sjælland

Tivoli, Vesterbrogade 3, København

Det er nemt og sikkert at booke tivolikort til Tivoli København. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Oplev Tivoli København året rundt

Tivolikort til Tivoli København

Med et Tivolikort får du gratis adgang til Tivoli i alle åbningssæsoner. Tivoli i København byder på oplevelser for hele familien. I kan begive jer ud på eventyr i de betagende haver og udforske alt fra den fortryllende, kinesisk inspirerede bambuskov til Rasmus Klumps Verden. Når det handler om mad, kan Tivoli præsentere et fremragende og mangfoldigt udvalg. Nogle foretrækker at medbringe deres egne madvarer og nyde en picnic på Plænen, men der er også mange gode restauranter at vælge imellem i Tivoli.

Danmarks største spøgelseshus

I 2021 blev Tivolis seneste tilføjelse, Villa Vendetta, åbnet. Det er Danmarks største spøgelseshus med skuespillere. Her kan gæsterne begive sig ud på en rejse gennem 12 forskellige rum, der strækker sig over mere end 800 skræmmende kvadratmeter.

Forlystelser

Forlystelserne i Tivoli er alle skabt med omtanke for at matche parkens arkitektur og smukke haver. Nogle af dem er vidunderligt nostalgiske og vækker minder om fortiden, mens andre giver en ren adrenalinsus. En af Tivolis ældste og mest elskede ture er trærutsjebanen fra 1914, som stadig har en fører ombord, der manuelt styrer bremserne. Den er en af kun syv rutsjebaner i verden med denne unikke funktion. Som kontrast til dette finder du f.eks. Vertigo, der suser gennem luften med en fart på 100 km/t. I 2014 blev den kåret som Europas Bedste Forlystelse.

Magisk stemning året rundt

Uanset om I vil opleve sommerens farver og festligheder i Tivoli eller ønsker at udforske den magiske julestemning, der breder sig, når vinteren nærmer sig, så kan I selv vælge den perfekte dag og tidspunkt for jeres besøg.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris