Fra 399 kr.

Surfing i Cold Hawaii​

Prøv Surfing i Cold Hawaii | Oplevelser
349 omtaler
4.4/5

Fra 399 kr.

Jylland

Ørhagevej 150, Thisted​

Det er nemt og sikkert at booke surfing i Cold Hawaii. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Prøv Surfing i Cold Hawaii | Oplevelser
349 omtaler
4.4/5

Fra 399 kr.

Jylland

Ørhagevej 150, Thisted ​​

Det er nemt og sikkert at booke surfing i Cold Hawaii. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

349 omtaler
4.4/5

Surfing i Cold Hawaii​

Surfing

Vil du prøve at ride på bølgerne og mærke naturens kræfter? Få saltvand i håret, rid på bølgen i bedste bay-watch stil. Du får en kanon og van(d)vittig fed oplevelse med surfing i Cold Hawaii, hvor du får en grundig teori-gennemgang af en erfaren instruktør og muligheden for at surfe på vandets bølger.

Cold Hawaii surf

Cold Hawaii er et af Europas bedste surfspots - og surfernes paradis. Surfere elsker blæsevejr! Og ved Cold Hawaii springer folk på surfbrættet lige så snart det blæser i Danmark. Måske vil du elske vindblæste dage? Mærk hvordan vinden bærer dig hen over bølgerne og tager fat i sejlet!

Surfing kommer i mange former

Surfing kan komme i mange former, og man kan sagtens købe sit eget udstyr og ridde på bølgerne. Men, det er sjovest at lære, at surfe inden - der er stor frihed i at surfe. Man bliver ét med naturen og de skønne omgivelser, og ikke mindst, så får man et rigtig godt kammeratskab med de andre surfere.

Sommerhit

Man kan surfe året rundt, men vi kender alle den danske vinter - og kan allerede nu gyse over det kolde vand. Tag på Cold Hawaii surf camps. Surfing er ideelt om sommeren, når vinden blæser og strandgæsterne soler sig!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris