Fra 345 kr.

SUP-kursus hos Copenhagen Surf School

SUP kursus hos Copenhagen Surf School
65 omtaler
5/5

Fra 345 kr.

Sjælland

Amager Strand Promenaden 1, København S​

Det er nemt og sikkert at booke et kursus i Stand Up Paddling hos Copenhagen Surf School. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

SUP kursus hos Copenhagen Surf School
65 omtaler
5/5

Fra 345 kr.

Sjæland

Amager Strand Promenaden 1, København S​​

Det er nemt og sikkert at booke et kursus i Stand Up Paddling hos Copenhagen Surf School. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

65 omtaler
5/5

SUP-kursus hos Copenhagen Surf School​

SUP-surfing

Kan du stå på boardet og ride på bølgerne tilbage til strandbredden? Prøv den nyeste surftrend! Grib fat i papajen og mærk bølgerne under boardet! Hos Copenhagen Surf School emner det af hawaiiansk surferstemning og er for dig der gerne vil SUP surfe i naturskønne omgivelser.

Behageligt tempo

Med et SUP-kursus hos Copenhagen Surf School kan alle være med - såvel nybegyndere og profesionelle - Kurset foregår i et behageligt tempo og varer ca. 1,5 time med en professionel instruktør.

Copenhagen Surf School

Copenhagen Surf School beskæftiger sig med en masse forskellige sportsoplevelser og aktiviteter på vand - hvad enten du er til SUP-surfing, windsurfing eller wingfoil. Der er noget for alle, der leder efter noget, at bruge eftermiddagen eller weekendtimerne på.

Tag vennerne med

SUP-surfing er blevet en ekstrem populær trend for de vandglade hunde, hvor mange kan bruge mange timer på vandet og sludre løs med vennerne og veninderne!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris