Fra 175 kr.

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Ølsmagning hos Trolden Bryghus
43 omtaler
4.5/5

Fra 175 kr.

Jylland

Nordager 15, Kolding

Det er nemt og sikkert at booke ølsmagning hos Taphouse. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Ølsmagning hos Trolden Bryghus
43 omtaler
4.5/5

Fra 175 kr.

Jylland

Nordager 15, Kolding

Det er nemt og sikkert at booke ølsmagning hos Trolden Bryghus. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

43 omtaler
4.5/5

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Ølsmagning i Kolding

Oplev 1,5 times ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding. Under dit besøg vil du få en guidet rundvisning i både Trolden bryggeri og destilleri. Ikke kun vil du få indsigt i bryggeriets historie, bryggeteknikker og forskellige øltyper, men du vil også få chancen for at smage på Troldens egen spiritus fra destilleriet. En ægte ølsmagning, der udfolder hele essensen af Trolden Bryghus.

Guidet underbasis i Trolden bryggeri

Føl essensen af ægte håndlavet specialøl, når du kommer helt tæt på produktionen. Nyd en smagsprøve og oplev, hvordan vores dedikerede håndværk udfolder sig i hver eneste dråbe. Den kyndige guide vil ledsage dig gennem denne rejse, forklare om de forskellige bryggeteknikker og introducere dig til de mange øltyper der brygges hos Trolden Bryghus.

Trolden bryggeri og destilleri

Trolden Bryghus er stolt hjemsted for ægte dansk mikroøl, håndbrygget med passion og dygtighed lige her i hjertet af Kolding. Deres unikke metode - inspireret af den klassiske “Champagnemetode” - indebærer, at øllet tappes og eftergærer på den gammeldags facon. Tøv ikke med at spørge nogen, der har haft glæden af at nyde en Trolden øl, der har modnet i 6-8 år.

Verden af øl og whisky

Træd ind i Trolden Bryghus' fortryllende verden af øl og whisky. Dyk ned i en oplevelse, hvor håndværk, passion og tradition mødes. Her, i hjertet af mikrobryggeriet og whiskydestilleriet, får du mulighed for at følge den fascinerende rejse fra råvarer til det færdige produkt. Forbered dig på en dag fyldt med viden, smag og uforglemmelige øjeblikke ved Trolden Bryghus og Destilleri.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris