Fra 1.500 kr.

Ridetur på godset

Ridetur på godset hos Copenhagen Polo Club
26 omtaler
4.8/5

Fra 1.500 kr.

Sjælland

Lyngebæksgårdallé, Nivå

Det er nemt og sikkert at booke en ridetur på en polohest på godset hos Copenhagen Polo Club. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Ridetur på godset hos Copenhagen Polo Club
26 omtaler
4.8/5

Fra 1.500 kr.

Sjælland

Lyngebæksgårdallé, Nivå ​

Det er nemt og sikkert at booke en ridetur på en polohest på godset hos Copenhagen Polo Club. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

26 omtaler
4.8/5

Ridetur på godset

Lyden af hove

Få en naturskøn oplevelse med udsigt over Øresund, hvor der rides på veltrænede poloheste på private stier. På hjørnet af godset, Lyngebækgaard, finder du Copenhagen Polo Club. Inde i staldene står hestene blot og venter på at komme på tur i det naturrige område! Oplev en ridetur på en ægte polohest!

Trænede poloheste

Hestene er veltrænede poloheste, og derfor vant til mange forskellige mennesker. Selv hvis du ikke besidder den store rideerfaring, kan du sagtens komme med – børn er også mere end velkomne ved ledsagelse af en voksen!

Copenhagen Polo Club

Du får en fantastisk oplevelse på hesteryg med Copenhagen Polo Club, hvor du ridder på en veltrænet polohest. En erfaren instruktør guider dig gennem hele turen og hjælper naturligvis også med det praktiske. Rideturen går gennem den nordsjællandske natur, som byder på udsigt over Øresund og et fantastisk dyreliv!

Huskeliste

Tag praktisk tøj på, som egner sig til ridning og er tilpasset vejrforholdene, f.eks. jeans, hættetrøje/tykkere trøje og sko (gerne med hæl).

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris