Fra 950 kr.

Tandem paragliding

Prøv Tandem Paragliding

Fra 950 kr.

Sjælland

Flyvestation, Værløse

Det er nemt og sikkert at booke tandem paragliding hos Airwave Paragliding School. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Prøv Tandem Paragliding

Sjælland

Flyvestation, Værløse

Det er nemt og sikkert at booke tandem paragliding hos Airwave Paragliding School. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.​

* Siden indeholder reklamelinks.

Tandem paragliding

Paragliding med instruktør

En tandemtur med en professionel instruktør er en enestående chance for at opleve paragliding. Lad vinden tage fat i skærmen og trække dig ud over himlen. Uanset om du er til fart og spændning, så bliver du måske fascineret af naturoplevelsen?

Paraglider

En paraglider er en oppustelig vinge der bæres af vinden. En paraglider skal ikke forveksles med en faldskærm, som er designet til at bremse det frie fald - tværtimod er paraglideren designet til at flyve langt og længe under de rette forhold ved at udnytte termik og opadgående vinde (skrænt). En paramotor derimod kan flyve indtil benzintanken er tom.

Airwave Paragliding School

Du får en oplevelse for livet med tandem paragliding hos Airwave Paragliding School, som har base tæt på København. Her tilbydes intense begynderkurser i paragliding og paramotor for de nysgerrige sjæle, hvor den fundamentale teoretiske viden skal indlæres.

Bliv bidt af sporten

Se om du bliver bidt af sporten hos Airwave Paragliding School. Efterfølgende kan du videreuddanne dig til paragliding pilot, hvor du lærer at føre en paraglider og opleve på egen krop, hvor befriende det er at mærke vinden i ansigtet, mens fødderne er i luften!

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris